Voel je dat jouw sensitiviteit vaak ondersneeuwt ?

laten we ze opruimen en je bijzondere eigenschap optimaal leren inzetten!

Coaching en counseling: voor wie?

Voor jezelf

Voel je dat jouw sensitiviteit vaak ondersneeuwt in de omgeving waarin je leeft of werkt? En dat je je daardoor onvoldoende kunt ontplooien? Misschien heb je inmiddels al zó vaak je neus gestoten dat je het moeilijk vindt om jezelf te zijn, in je privéleven of in je werkomgeving. De overtuigingen die je door eerdere ervaringen hebt opgedaan, bewust of onbewust, kunnen je enorm in de weg zitten. Wil je ze opruimen en je bijzondere eigenschappen optimaal leren inzetten, dan zijn mijn coachtrajecten de manier om dit te bereiken. Neem gerust contact met me op voor een kennismakingsgesprek.

Voor jongvolwassen kind                                       

Herken je je zoon of dochter in omschrijvingen van hooggevoeligheid? Vindt hij/zij het lastig om keuzes te maken over opleiding of bij andere stappen in het leven? En zie je hem/haar daardoor regelmatig in conflict komen met familieleden, vrienden, klasgenoten en zichzelf? Dat is voor een ouder pijnlijk om te zien gebeuren, maar het hoeft geen levenslange belemmering voor je kind te vormen. Integendeel! Door goede coaching leert je kind negatieve ervaringen verwerken, in evenwicht te komen en zijn/haar talenten benutten. Want sensitiviteit is geen zwakte, maar een unieke kracht. Dat laat ik jouw kind graag ervaren. Bel me en ik spreek je hier graag over.

We hebben allemaal wel eens een periode in ons leven dat het ‘even niet zo lekker loopt’. En dan bedoel ik voornamelijk in het koppie. Het is dan zo fijn om met een onafhankelijke coach jezelf eens onder de loep te nemen en gebeurtenissen en/of ervaringen te plaatsen.
 
De coachings van Trudy heb ik als zeer plezierig ervaren. Ze stelt je direct op je gemak door haar rustige, prettige en positieve begeleiding waardoor ik me direct gemakkelijk kon openstellen. Ik heb geleerd om meer naar mijn gevoel te luisteren en om beter te kijken waar je grenzen en mogelijkheden liggen zowel op werk- als persoonlijk vlak. Trudy’s inzichten komen in het dagelijks leven dan ook nog regelmatig voorbij.
Marion

Voor je medewerkers

Wist je dat één op de vijf werknemers binnen bedrijven hoogsensitief is? En dat deze mensen ook voor een zakelijke organisatie buitengewoon waardevol zijn? Hooggevoelige medewerkers zijn vaak de antenne van de afdeling. Geef hun de ruimte en je krijgt er tomeloze inzet en creativiteit voor terug. Vaak gebeurt dat helaas niet en komen ze vast te zitten in het keurslijf van een organisatie. Zonde van de capaciteiten van de medewerker, een gemiste kans voor het bedrijf en uitval ligt op de loer. Wil je hier meer over weten en/of heb je een specifieke medewerker voor ogen? Ik maak met plezier een afspraak met je.

Ik wil meer weten

Trudy van Batenburg is aangesloten bij de Nedrlandse organiseatie van Beroepscoaches (NOBCO).

Bel mij terug Ik meld mij aan