Aansluiten bij wat jij nodig hebt

 Dat is de kern van de manier waarop ik
als counselor werk.

 Counseling bij hooggevoeligheid

Aansluiten bij wat jij nodig hebt, invoelen vanuit het hier en nu. Dat is de kern van de manier waarop ik als counselor werk. We gaan het traject samen aan en staan onderweg stil bij de momenten die om aandacht vragen, bij pijnlijke beelden uit het verleden die begrepen willen worden. De hernieuwde ontmoeting met deze gebeurtenissen kan confronterend zijn, maar ze niet verwerken is feitelijk stukken zwaarder. Want van inzicht gaat een subtiel genezende werking uit die je op je verdere pad kunt gebruiken. Ik help je daarmee op weg en leer je anders te kijken naar jezelf, je medemens en de wereld.

Je sterke punten (leren) kennen

Ik doorgrond snel de essentie van jouw behoefte en pas daar mijn methodiek gericht op aan. Zo leer je allereerst begrijpen waarom bepaalde ervaringen uit het verleden nu nog doorwerken, privé en op je werk. De puzzelstukjes vallen daarmee op hun plaats. Je sensitiviteit wordt in plaats van een zwakke plek je grootste kracht. Als je je daarvan werkelijk bewust bent, kom je beter tot je recht in het leven. Ook, en misschien wel juist, als je werkzaam bent in een zakelijke omgeving.

Trudy en ik kennen elkaar al heel wat jaren en wisselenden op alle denkbare niveaus gedachten en ervaringen uit met betrekking tot menselijke processen. Daarbij weet ik dat Trudy vele vormen van zelfonderzoek nooit geschuwd heeft, en een bereidwillig type is die uitdagingen en moeilijke situaties niet snel uit de weg zal gaan. Ik denk dat de voornaamste mensenkennis gebaseerd is op eigen ervaringen en zelf verworven inzicht, al of niet met behulp van iemand anders. Voeg daar haar natuurlijke kwaliteit van empathie, betrokkenheid en welgemeende nieuwsgierigheid aan toe, en je treft in haar een uitgelezen geschikte gesprekspartner als het gaat om het achterhalen van oorzaak-gevolg vraagstukken.

Ik ken haar als een buitengewoon betrokken persoon in een therapeutische, coachende setting. Haar luisterend oor is even scherp
als haar analytisch vermogen waarmee tot de kern van een bepaald conflict the komen vaak heel realistisch wordt. Geen onderwerp is haar vreemd
hetgeen zeer bijdraagt tot een aangenaam, waardevol uitwisselingsklimaat met een dragend gevoel van veiligheid.

Maarten Oversier

Wandelcoaching en werkkamergesprekken

De vorm waarin ik jouw coachtraject giet, is flexibel. Ik heb een veilige werkruimte voor gesprekken, maar je kunt ook kiezen voor wandelcoaching. Lopen activeert je fysiek en mentaal, en nodigt op een natuurlijke manier uit tot nadenken. Wandelen levert letterlijk en figuurlijk ruimte op. Stiltes zijn buiten zelden ongemakkelijk, en wat we onderweg tegenkomen, is vaak een aanknopingspunt voor een goed gesprek.

Opleiding en Inspiratie

Inspiratie voor mijn werk als counselor haal ik uit de opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd. Ik noem er hier een aantal, zodat je een beeld krijgt van de manier waarop ik werk.

  • Bewustzijnsontwikkeling en trainingen Move a Mountain
  • Systemisch werken NTI NLP
  • Trauma verwerking Jaartraining M. oversier
  • Meervoudige Merkaba technieken niveau 3 Heler
  • Massage 
  • Vipassana stilte meditatie
  • Mind fullness
  • Biodanza
  • Sjamanisme  

Tarieven

-  75 euro, duur van de afspraak ongeveer 1 1/2 uur.  
Gemaakte afspraken graag uiterlijk 24 uur van te voren afzeggen. Annuleringen op kortere termijn worden in rekening gebracht.

Ik wil meer weten

Trudy van Batenburg is aangesloten bij de Nedrlandse organiseatie van Beroepscoaches (NOBCO).

Bel mij terug Ik meld mij aan